Stockholmstrafiken, suck!

Då va det onsdag igen. Fick köra leveranser istället för körturer på jobbet idag, är uppskattat. Mycket skönare sätt att jobba på. Iallafall va trafiken hemsk i stockholm idag. Satt och köa i 40 min för att komma ungefär 800 m. Känns ju sådär och bara massa idioter så har suttit och skrikit en del i bilen idag och har blivit en del fingrar som flugit upp...

Efter jobbet blev det iallafall att städa lite i lägenheten, jag och Robert har städat upp lite i sovrummet så det ska va lite finare där inne så är lite bättre nu, och nästa vecka kommer dom och byter alla fönster :D wohoo!

Att göra lista:
1. Köpa golv och be nån snäll att lägga det i hallen.
2. Lister behöver köpas.
3. Köpa barskåp.
4. Gardiner och annat tråkigt.
5. Köpa plattor till balkongen.
6. Ta  bort allt skräp från balkongen.
7. Städa i förrådet och förvandla det till klädkammare.
8. LADDA INFÖR TRÄNING!

Kvar i sverige....

När man fortfarande sitter i jobbbyxorna klockan 22.26 en tisdag kväll då vet man att det varit en lång dag.
Dagen börjar med att jag vaknar av att min telefon ringer: är Leif (mammas kille/jobbarkompis) som ringer. Han frågar om jag redan åkt, jag frågar vad klockan är, han svarar 06.35. Min tanke: SHIT HELVETES JÄVLA SKIT! Mitt svar: Oj min klocka ringde inte, men jag kommer ner direkt. 
Ja så dagen börjar med att jag försov mig 35 minuter :P men hade en bra hårdag och satte på mig kläderna direkt och va nere i bilen klockan 06.40. Skulle åka med Leffe idag för vi skulle till arlanda och köra inne på själva flygplansområdet och är lite krångligt. Men vi kom 5 minuter sent till jobbet bara och sen va det lasta direkt och åka iväg.
Gick bra på jobbet trots morgonens missöden och efter jobbet va det direkt till ikea med Karro och mamma.

Vi började på möbelavdelningen och kollade ut alla saker vi skulle hämta på lagret, sen bjöd mamma på köttbullar till middag, mycket gott. Efter det fortsatte vi ner på ta själv avdelningen och den är ju livsfarlig :P Notan slutade på 1800 kr, vilket inte va så farligt. Men va ett skåp jag skulle köpa som inte fanns så får åka förbi nån annan dag och köpa det. Blev iallafall, tv-bänk, matta, stolsdynor, påshållare, microlock, dl mått, matlådor, ny kudde och säkert lite andra grejer jag inte kommer ihåg :P

Nu har jag skruvat ihop tv-bänken och plockat ihop alla grejer så nu sitter jag för första gången ikväll och kollar lite film och bara slappar. Sjukt nice! Längtar till träning imorrn, tråkigt med träningsfria dagar :P

Perfektion i kaoset

Träningen började med kaos idag, va handbollsklister över hela planen så blev att skura framför båda målen, bara det att då blev det snor halt och sluta med att alla bara skratta och görna fick avbryta övningen så blev lite info om schemat och så istället och sen två mål :) Fick spela non stop hela tiden med Wiman, gick väldigt bra faktiskt. Sen i slutet blev man lite trött och då kom det lite missar men det kan man leva med :)

Göran ringde efter träningen också och berätta att det kommer en Japans landslagspelare och tränar med oss på onsdag så blir att försöka förklara innebandy på engelska men ska nog gå bra :) hon ska tydligen va väldigt duktig så ska bli kul att se henne spela.

Imorrn blir det jobb, ska åka inne bland planen på arlanda så får jag chansen smyger jag med något plan till något varmt och nice ställe ;) Om jag inte lyckas med det så blir det Ikea med lite blandat folk, ska köpa massa grejer så ska bli nice :D

GOD NATT!

Måndagsbarn.....NOOOT!

Finns inte mycket bra med måndagar....Är väl typ att det är träning på kvällen och en timmes lunch mitt på dan. haha nej jag tycker det är rätt nice att jobba men efter efter helgen är det alltid lite segt.
Så ska snart ställa mig och göra lite storkok på korvstroganoff som även blir dagens middag :) sen träning ikväll, ska bli riktigt nice, har inte varit någon innebandy på hela helgen så kryper i hela kroppen nu. Sen blir det hem och bänka sig framför tven, japp låter som en nice måndag.
Längtar tillbaka....

Lördags nostalgi.

Hej hej!
Igår va det fredag, då va det jobb och sen mycket trevlig chill after work hos Pernilla i nynäs. Blev smörgåstårta och för mig en massa bus med pernillas barn. Dom va på mig direkt så hota med att kasta dom i poolen och ja så blev det ju efter att dom sprutat ner mig med en vattenpistol och efter cirka 30 min är jag också i poolen och det är fullskaligt vattenkrig :D mycket kul va det. Tycker dock att jag fick sämsta vattenpistolen hela tiden. Sen åkte jag och Karro hem och gick och la oss direkt, helt slut va man.

Idag så blev det lite frukost med Kirri och sen blev det åka till ingarö för att förberede för Reunion med gamla F-89 laget/Damlaget. Blev en väldigt lyckad kväll, många som banga såhär sista dagarna men vi blev ett skönt gäng som satt och prata minnen och kolla gamla filmer och bilder och åt god mat :) Synd att alla behövde gå så tidigt bara för nu sitter man här lite småfull i sin ensamhet och försöker nykta till :P

Skickar helande tankar till EB som gjorde sig illa på innebandyn idag, armbågen som va ur led, inge roligt! Men får hoppas hon kryar på sig snabbt så hon kan komma och röja på träningarna sen :)

Nu blir det nog att sitta här och nörda vid datorn tills man inte orkar mer och går och lägger sig ^^
Så god natt beronde på när ni går och lägger er. PUSS
Jag älskar er alla!

Back on track!

EN MYCKET BRA TORSDAG!!!!!!!!!!!!
Och menar det verkligen, lagom tung dag på jobbet och efter det blev det klättring med Carre och Karin och gick väldigt bra, efter det blev det lite middag hos Carre och hon fixade även min friss lite och rakade sidorna så nu är man fin inför helgen :) Så fick vi mat av mamma mus, pasta med sås och grönsaker och så en stor kopp kaffe till efterrätt, mycket bra!
Träningen idag gick sjukt bra också :D gjorde en ordentlig miss som jag kommer aldrig ska göra om, men annars så gick det väldigt bra hela träningen faktiskt. Sen att det vita laget totalt körde över oss är en annan sak ^^
Imorrn blir det After Work i nynäshamn hos Pernilla med smörgåstårta, mys och bad i poolen, ska bli nice :)
Ska hålla igång klättringen nu för är sjukt bra träning och är ju så sjukt roligt :D
Skriver mer om vad som händer i helgen sen!
PUSS

Onsdag.

Snart träning, hade en skit träning måndags för mådde illa och massa konstigt så är sjukt taggad för dagens träning :) Längtar väldigt mycket efter mina nya klubba dock, ska bli kul att se om det hjälper spelet något att ha lägre flex. Mitt stora mål denna säsong är ju att göra fler poäng än förra så ska va lite mer offensiv i år har jag tänkt :)
Ikväll efter träningen blir det mys i vallentuna hos Kirri med varm oboy och grädde, ska bli nice, tror inte man hinnern någon film tyvärr. Blir ju mest att man hinner hem och duscha och sen sova eftersom träningen är så sen. Men men, man får offra lite för att hålla på med det man älskar, och jag tycker det är så värt :D
Jag gråter bara i regnet går i bakrunden idag, mycket bra låt!

Trött AB

Det är tisdag eftermiddag. Har jobbat 8 timmar. Städar. Tvättar. Kirri, Linda, Jenne och Carre ska va hos mig ikväll.
Det blir helt enkelt tisdags mys hemma hos mig med mina bästa :) <3 Har varit en hård helg och första två dagarna på jobbet har varit lite sega så ska bli riktigt nice med en chill kväll med tjejerna. Vi ska laga lite god mat och sen blir det att kolla True talent.
Ska köpa denna tv bänken den här månaden, förhoppningsvis på fredag eller söndag :) Sen ska jag även köpa en matta. Kommer höja nivån på vardagsrummet :) Fick bra nyheter idag också. har jag ju ingen dator för tillfället då min och karros gick sönder och har inte haft råd att köpa någon ny. Robert har en dator men vi vet ju hur jobbigt det är att dela dator ;) Men min syster skrev idag och sa att jag kunde få köpa hennes sony vaio :D Så ska kolla på den när jag åker ner till göteborg om tre veckor och troligtvis kommer den få åka med mig på tåget tillbaka till stockholm sen. SJUKT NICE!

Innebandyhelg

Oj oj oj, mycket innebandy denna helg.
Började helgen med kick off i söderköping. Va väldigt trevligt och sjukt god mat. Blev trerätters. Förrätten va iofs inge god, va nån sorts räkbomb och hatar ju skaldjur men pinade i mig bara för att jag va så hungrig :P sen blev det Tornedo stek med potatis och sås. Och efterätten va pannacotta med jordgubbar :) sjukt gott, sen va lite tal och livemusik och så. Det tråkiga va bara att jag och Karro va tvungna att åka vid halv 11 för vi skulle ju upp och spela turnering på lördagen och va en bilresa hem på 2,5 timme så. Men dom andra verkade ha roligt så vi får hoppas att det inte är någon innebandy nästa år när det är kick off :P
På lördagen va det bara innebandy hela dagen. Hässelby Precup, vi mötte Bele, Hässelby och vårat egna juniorlag. Va väldigt roliga matcher faktiskt och slutade med att vi kom 2:a i cupen vilken vi är nöjda med :) Sista matchen va resultatet lite orättvist men är ju ändå bara träningsmatcher så :) På kvällen blev det bak och film mys med Kirri :) blev middag på max först och sen när vi väl va hemma baka vi och sen däcka vi i soffan, gick och la oss vid 11, vilket är väldigt tidigt på en lördag men vi va helt slut :P
Idag har det också varit hela dan innebandy. Sex timmars träningsläger kändes lagom tungt efter gårdagens innebandycup, speciellt när man börjar med riktigt jobbiga springfys övningar, men nu sitter man här i soffan helt toktrött och sjukt nöjd med helgen, för finns ju inget bättre än innebandy :)
I veckan är det lite småsaker planerade redan. Imorrn ska jag möta mamma och äta lite med henne och kolla efter en tjocktröja och kanske nya innebandyskor också. Sen nån dag blir det klättring med Carre. Och på fredag blir det Ikea med Karro :) På lördag ska jag ha återträff med gamla fotbollslaget så det ska bli sjukt kul att träffa alla igen :) Sen blir det ju mycket innebandy också såklart, så det ska bli grymt kul vecka känner jag.
Nu blir det bara slappa i soffan och kolla nån av filmerna som börjar klockan nio, känns som en lagom söndag kväll.
PUSS

WHY?

Känns som att mina beslut jag tar hela tiden granskas av världen och hela tiden är dom fel.



Om jag skulle beskriva mig själv så skulle jag nog beskriva mig som en väldigt flexibel och obekymmrad människa, är inte mycket som får mig ur balans och jag hanterar förändringar bra men dessa egenskaper går inte alls ihop med vissa andra. Något att tänka på.

Givande

Blev en mycket givande och inte så givande träning. 15 minuters löpning och sen lite fys övningar, resten av träningen gick åt till att prata med en kille från salming om vilka klubbor vi skulle ha och inte. Vilket för mig faktiskt blev väldigt givande då jag ändra mig vilken jag ville ha och valde denna helt underbara klubba!
Hade aldrig tänkt på det med flex förut men efter hans snack så testade jag en klubba med flex 29 istället för 27 och vilken sjuk skillnad det va! Skottet blev hundra gånger bättre, så nu längtar jag tills nya underbara Bettan kommer så man kan börja skjuta på riktigt :)

Va det någon som sa lilllördag?....

...........Det vet vi ju alla vad det betyder i en innebandyspelares liv. TRÄNING! Jajamensan, och den bästa träningen av alla, nämligen fysen! Woohoo, nej men jag älskar faktiskt att träna i alla olika former men när man väl är där och ligger och pressar efter sjunde övningen är man inte så glad, men en ljuspunkt är att vi nog kommer få spela lite innebandy för dj har träning samtidigt så dom sa att vi skulle ta med klubborna :)
Ser fram emot helgen faktiskt. Inte jätte mycket planerat egentligen men få roliga saker, på fredag ska vi till söderköping med jobbet för den årliga kick offen. Middag och sen fest på kvällen men blir lugnt för mig och Karro eftersom vi måste åka hem på kvällen eftersom vi har match på lördag morgon. Men vi får kolla på alla dom andra när dom blir fyllehundar och fylla i deras luckor de lär ha på måndag ;)
Så på lördag är det miniturnering i hässelby, ska bli sjukt roligt!
Snart kommer malin och hämtar mig så nu blir det byta om.
PUSS

Måndagsbarn

Hej hej, trevlig måndagskväll. Va rätt mycket på jobbet idag, mycket teknikjobb. Är kul men bara om man kan fixa teknikproblemen, annars blir man lite frustrerad :P
Efter träningen va det lite hej då middag för Sofie som flyttar till halmstad på onsdag, kul för henne att hon ska plugga men väldigt tråkigt att hon slutar :(
Sen träning idag också, först fys och sen innebandy. Gick inte alls särskillt bra för mig,  men får ta igen det på torsdag :)
Nu blir det bara titta tv och ta det lugnt, ska försöka sova tidigt idag och ta igen lite sömn :) Karro sover här idag också, mycket trevligt :)
Måste börja skriva lite roligare inlägg snart :P börjar imorrn.
Halik at akap!

god kväll

Oj oj oj, en riktigt härlig innebandydag har det varit.
Först match, som vi tyvärr förlorade med 2-1, men Södertälje hade Djurgårdens målvakt fick jag höra efter matchen och bollsatan ville verkligen inte in, så tycker inte resultatet speglar matchen för vi va det bättre laget.
Sen blev det hem och äta våfflor med Karro och Robert, mycket trevligt :D och gott som satan.
Efter det blev det tillbaka till innebandyhallen för lite mer innebandy, fast bara på skoj med lite blandat men mycket trevligt folk :) spelade ungefär 2,5 timme så nu är man lagom mör och måste nog gå och sova om ett tag för imorrn är det jobb igen, woohoo!
Över lag, en helt underbar helg iallafall så känns inte riktigt lika jobbigt att gå till jobbet iallafall :)

Snart match!

God morgon, det är en bra söndag morgon, kanske lite dåligt väder men är bara bra när man ändå ska spendera dagen i en innebandyhall. Blir så varmt när solen ligger på så är perfekt innebandy väder :D
Har lite ont i nacke och rygg men jag får smörja in de lite sen så ska det nog vara lugnt.
Något kanske inte alla vet är att förra säsongen hade jag ett tvångsyndrom när det gällde matcher. Det spelade ingen större roll egentligen men jag kände verkligen att det kommer inte gå bra om jag inte gör det. Jag sov iallafall alltid med sport BH och undershorts varje natt innan match. Jag är inte vidskeplig eller något men bara blev en liten grej jag va tvungen att göra. Nu är det ny säsong och jag har lagt om min fokus det här året för att se till att försöka göra min bästa säsong någonsin! Så idag är det match men jag sov inte i sport BH och shorts utan sport BH och trosor så nu har jag vänt på det. (Hoppas jag) går det sämst idag kan man ju räkna ut varför då ^^
Nej nu blir det fixa lite käk, woohoo!

Sliten lördag

Va som sagt inflyttningsfest igår, gryyyyyyyyyym fest! Massa trevligt folk, god mat, god dricka, frågesport och massa trevligt snack. Är nog bäst att visa i bilder, brukar va det bästa.
Idag så gick jag upp vid halv 9 och gick och köpte kaffe och grejer till pannkakor som Agnes hade lovat att göra.  Sen när jag kom hem så vakna dom andra så då gick jag in och la mig så satt vi och kolla alla avsnitt av flickorna på klitteholm, mycket bra! Sen blev det pannkaksfrukost för hela slanten, Agnes och Ellie stod för det medan Jossan, Elin och jag mest slappa ^^ men va grymt gott :D så tack! Efter det så dog vi i soffan och satt och kolla Hannah montana ett tag. Sen skulle alla åka iväg, så nu sitter jag här hemma och bara slappar, känner inte att jag orkar med så mycket mer idag. Match imorrn också så nu är det bara att ladda :D Tack alla för en grym inflyttningsfest! Kunde inte invigt lägenhet på ett bättre sätt :) <3

BLI TRÖTT NÅN GÅNG!

Jaha då sitter man här igen, helt uppspeedad efter 2 timmars träning tills kl 10 på kvällen. Konstigt att man inte är trött såhär sent på kvällen då :P fast man borde vara det då jag ska upp om 6,5 timme. men men. Man ska ju inte sova bort livet säger folk.
Jobbat idag, va rätt lugnt. Men fick göra en del teknikjobb, en dam på citygross fiket blev så glad att jag laga deras maskin att hon bjöd på cola och bulle :) det uppskattas att folk gillar när man gör ett bra jobb.
Efter jobbet åkte jag hem och tog det lugnt ett tag, sen blev det hämta Jenne och åka och handla inför inflyttningsfesten imorrn, blev en del grejer men huvudingreidensen fanns inte på Willys så sluta med att vi fick åka runt i 4 butiker för att hitta det, så blev lite stressigt men hann hem och slänga in allt i kylen innan det va dags för träning.
Så imorrn blir det jobb, sen hem och bli klippt av Jenne och sen smäller det, inflyttningsfest för hela slanten. Längtar som tusan! party party

Äntligen ska fläkten komma på plats!

Har jobbat idag, känns små tungt att jobba faktiskt när man varit ledig länge :P men men. Tre dagar kvar till helg!
Idag ska Cizzi och hennes kille komma och hjälpa mig sätta upp min köksfläkt så ska bli riktigt nice, då är köket helt klart och så slipper man köksos i hela lägenheten.
Jag ska även tvätta idag, alltid lika kul ^^ men efter de ska jag förhoppningsvis hinna åka till Karro och kolla lite film och äta upp allt hon och Nicco bakat ;)
Ja såhär mkt roligt att hade jag att skriva idag. men får hoppas det händer något mer spännande imorrn.
BYE

Just love

Idag blev det mysdag på stranden med Jenne, Isen, Elin och Agnes, va mycket trevligt, vi sög på volleyboll så blev mest bad och sol och massa fika men det va sjukt mysigt :) Efter det blev det middag hos jenne och sen träning, gick lite blandat idag, först gick det väldigt bra men sen gick det lite i sämre i slutet. Men som vanligt väldigt väldigt roligt :)
Imorrn blir det in till stan och möta upp syster, systers kille och systers killes systerson :P hahah rörigt ;)
Vi ska iallafall åka nå brädor på vattnet och sen blir det lite rundvandring för att se gamla stan och slottet och så. Systersonen har aldrig varit i stockholm så blir turistställena.
På lördag vet jag inte riktigt vad som händer, skulle va lite chill hos samme men blev inställt så blir nog att vara på ingarö istället skulle jag tro :) och på söndag blir det förhoppningsvis ikea och köpa lite bra att ha saker :)
Och nästa helg blir det inflyttningsfest :D kommer bli grymt, är ju inte helt klart här hemma men är kanske ändå bara lika bra ;)

Sista dagen, mina favorit youtubeklipp

Lätt coolaste ugglan, älskar den.
Cool kille som kan sjunga båda delarna i en shyst duett.
HAHAHAHAH, det här är typiskt min humor.
HAHAHAHHA också min humor, finns flera avsnitt av det här, men den här är den bästa :P

Never ending story

I dont like this book.

Dag nånting men ska skriva om innebandy.

Innebandy är mitt liv 110% 11 månader om året. 3 kvällar veckan, minst en dag på helg och resten av tiden tänker man på innebandy eller längtar till nästa innebandypass.
Innebandy är inte bara en sport, man blir som en familj för man har alla sina kompisar där och tränarna blir lite som extra föräldrar som berättar när man gör något bra och som säger till om man gör något fel så innebandy är en livstil man väljer.
Jag har hållit på med innebandy i ungefär 11 år nu, va inget jag satsade på i början utan mer en extra grej på vintern när det inte va så mycket fotboll. Men när jag bytte till högalid så ändrades min inställning och jag började älska sporten mer och mer och när jag började i Täby IS la jag all min tid på innebandyn och kände själv att jag började utvecklas.
När jag började i Täby FC kändes det som att allt föll på plats. Efter en tid i Täby IS började jag tröttna lite men i FC fick jag tillbaka glädjen för sporten igen och gjorde en av mina bästa säsonger jag någonsin gjort och den glädjen har inte minskat alls utan den bara växer och växer. Hade träning igår och är jätte ledsen över att det inte är träning förens torsdag igen för att det va så sjukt roligt att börja spela igen, är iofs fys imorrn, men är inte lika kul ;)
Så för att sammanfatta så är innebandy mitt liv och skulle man ha en stämpel här i livet är det väl innebandyspelare och jag älskar det.

RSS 2.0