God morgon sverige

Blev en halvlyckad kväll igår, blev silver i bouleturneringen, alltid något. Efter boulen blev det grillning och lite chill vid boulebanan och så långt gick det bra men sen när jag, Patrica och Diana kom tillbaka efter att ha hämtat laddare så är helt plötsligt att grabbar i hamnen och vi ska tydligen åka på en sväng med båten, visst tänkte vi. Det börjar med att efter några hundra meters åkning tror vi att vi har kustbevakningen efter oss, så alla får panik och Patrica ska sätta sig bakom ratten för att hon har inte druckit, grejen va bara att hon har aldrig kört en båt så snabbt får vi byta så att jag kör eftersom jag också va nykter. Efter bytena märker vi att vi tar in vatten som fan och håller på att sjunka så skyndar fram till en brygga, alla hoppar av och Niclas börjar ösa. Då kommer båten vi trodde på kustis, men visade sig bara vara en lite lyxigare båt som körde runt denna kväll, sådär hade vi tur.
Sen kom vi fram till någon ö, och vi tjejer tyckte inte det va så överdrivet grymt då folk satt och åt rött gris kött, lyssnade på jätte konstig musik och beteede sig som vildar så efter ett tag lyckades vi ta oss därifrån ta bussen hem vid 2 från gustavsberg och åka hem och äta mackor och kolla film.
Så vissa grejer va hemska igår, dödslängtan AB. Men hade sjukt trevligt med Patricia och Diana.
Idag är det lite osäkert vad som händer men har en känsla att det kommer bli en bra dag trots cirka 4 timmars sömn inatt :)

Dag 7, min favoritplats.

Min favoritplats....min absoluta favoritplats är ju på innebandyplan men den är inte så specifik men där trivs man ju verkligen som en fisk i vattnet.
Men jag älskar ju verkligen att vara på ingarö, är en så sjukt underbar plats här på jorden. Härlig miljö, härligt folk och bara en härlig känsla i luften när man är här. Känns som att hela ön är som en liten familj.
Som igår uppträdde min kusin på ingarö golfklubb, va sjukt bra och va ungefär 100 pers där och man kände ungefär 80 av dom. Va gamla klasskompisar, grannar, vänner, släkt, gamla lärare och bara massa bekanta. Är så härligt att när man träffas alla så är det aldrig någon konstig stämmning utan alla bara umgås, äter, dricker och har trevligt.
Så ingarö är en absolut favoritplats för mig.
Blev rätt sent igår, vi gick från klubben vid 12 och då va det vidare till andra Ununger som vi kallar det, vår farbrors hus där våra kusiner bor. Där stod min faster Ina som va rätt rund under fötterna och gjorde toast och korv till alla medan vi satt ute och hade det trevligt massa olika folk. Sen skulle jag dansa lite bugg med Niclas och sluta med att han råkar armbåga mig mitt på näsan så gör sjukt ont idag, men vi hade kul :)
Nu laddar jag inför boulen idag, ska bli sjukt kul. Lite bakis bara men borde släppa snart ;)

tredje inlägget, wow!

En rättning till tidigare inlägg va att alla mina kompisar som jag ofta brukar träffa varje dag inte är hemma, men är såklart andra trevliga vänner hemma så som Cecilia Fredriksson som jag va och spela basket med igår och även min granne Malin Westerlund va med, mycket trevligt :)
Hitta dom där här gamla roliga bilderna så kände att jag va tvungen att lägga upp dom :P
Mitt gamla kära kompisgäng vi bara älskade att klä ut oss :P

Två inlägg på en dag igen, wow....

Är ju hos pappa nu och här vimlar det av gamla bilder så tänkte att nu kan jag visa frisyrer genom tiderna ;)
har gått från väldigt kort och råttfärgat till längre och råttfärgat till långt och blont, långt blont och ruffsigt, och sen till mörkare längre och tillslut som jag ser ut idag. Enjoy.
Ja så för att sammanfatta, man har ju sett för hemsk ut, MEN det tänkte man inte på då ;)

Dag ? Gud minnet sviker kommer inte ihåg.

God dag alla bloggläsare, äntligen är det fredag. Känns lite konstigt att jobba igen efter två veckor av semester men nu är det semester igen, WOOHOOO!
Fredagen inleds med att åka till ingarö golfklubb och kolla när mina duktiga kusin ska sjunga och så blir det grillbuffe på det, blir med pappa och båda brorsorna och såklart kommer ju kusinerna och släkten va där också och även lite vänner så ska bli riktigt kul. Har en aning om att det kan bli nån sorts efterfest efter så får se vart kvällen slutar.

Imorrn har pappa anmält han och mig till vårat områdes årliga bouleturnering så ska bli spännande att se hur det går, har aldrig lyckats vinna den här skit turneringen men är alltid trevligt att umgås med alla grannar :)

På söndag blir det hem till täby igen och har troligtvis med mig min kusin som ska bo hos mig, han ska nämligen börja jobba som blackjack dealer på nätterna på casino cosmopol så då är det ett plus om man bor på ett ställe där det går nattbussar ;) Sen ska jag nog kanske träffa min gode vän Jen om hon inte kommer hem för sent, alla mina vänner har varit bortresta den här veckan så har känts lite ensamt :P

Så till dagens tema då, onödig fakta om mig. Som sagt blir bara onödig information.
1. Jag somnar oftast på sidan men vaknar på rygg.
2. Jag sover med bettskena för jag gnisslar tänder.
3. Jag älskar snickers glass.
4. Hemma går jag helst omkring i sportbehå och shorts.
5. När jag inte fixat håret brukar Jenne kalla mig för Boooooob.
6. När jag va yngre samla jag på gummiankor (ja dom finns kvar)
7. Min favorit artist är looptroop och Kate Voegle.
8. Favorit filmen är Heartbreak Hotell, finns ingen film man skrattar så mycket åt som den.
9. Några favoriträtter är, pyttipanna, potatisgratäng, sjömansbiff och lasange.
10. Jag döptes till Sofie men bytte namn när jag va 16 till Fia.

Det va nog tillräckligt med onödig info för en dag. Nu blir det softa lite innan man ska göra sig i ordning och dra till golfklubben. Peace!

Dag 5 eller nått :P saker jag bör gjort innan jag dör.

God dag eller middag är nånstans mitt i mellan. Är hemma från jobbet, va en rätt skönt dag faktiskt, fick hjälpa till på lagret lite och sen va det massa folk på lunchen för Kim va och hälsa på för första gången efter sin olycka så va skönt att se honom igen och att han mådde bra :)
Nu sitter jag och slappar lite, har städat lägenheten lite igen så nu ska jag vila lite innan det blir att försöka sig på att laga mat i nya köket igen :P Sen lite senare är det innebandy igen :D

Så till dagens tema saker jag bör har gjort innan jag dör. Jag bör ha fått några barn, kanske typ 3 styckna är lagom. Sen vill jag gärna ha vågat hoppa fallskärm eller bungyjump men är ju så hemsk att falla, klarar inte ens av fritt fall utan att gråta.. Sen måste jag bara ha varit på filippinerna, det är min drömresa.  Vad mer bör jag har gjort....jag hoppas jag att jag ska bestiga något berg också, kanske inte direkt mount evrest men något lagom högt. OCH jag hoppas att jag kanske skulle komma iväg på nån resa där man bara åker och hjälper till nånstans där det behövs, det skulle jag gilla även om det kanske är jobbigt när man är där.
Är svårt att veta vad man vill hinna med innan man dör för är så svårt att veta hur livet kommer bli, men man bör alltid leva varje dag fullt ut tycker jag.
Naxos förra året, lifes good!

2 på en dag

Eftersom dagens inlägg blev så kort så skriver jag lite mer idag.
Denna dagen har jag först gått upp 05.50 för att slänga grovsopor innan jag åkte till jobbet.
Sedan jobba jag, fick flänga över hela världen kändes det som, men passa på att ta lunchen och hoppa in på ikea och köpa lite bra att ha saker och även ett soffbord.
Sen blev det en tur till vallentuna och lämna en nyckel, sen åkte jag och handla lite mat och smått och gott eftersom det va helt tomt i kylen på NYA LÄGENHETEN :D så bor första dan här idag, känns riktigt bra, trots att jag bråka lite med nya spishällen som jag inte riktigt förstod mig på, men brända köttbullar och överkokta makaroner är ju alltid gott ;)
Efter min gourme middag va det dags att bygga ihop soffbord och städa lägenheten så det blir lite snyggt här.
Sen va det iväg till draken för lite innebandy, vi spelade 4 matcher till 10 så är helt slut nu men är ju så sjukt roligt så det är det värt :D
Nu sitter jag här i min soffa och lyssnar på lite skön musik och bara slappar, life is good :)
Bjuder på en gammal snygg bild.

Ändrar lite i ordningen. Blir min töntiga musik/serie smak.

Min externa hårddisk ville sig inte alls så fick inte fram några bilder. Och eftersom jag ändå satt och lyssna på min musik nu så kan jag lika gärna skriva om den också.
Grejen är att jag älskar verkligen Glee, älskar serien och älskar låtarna! Är så sjukt bra. Många tycker det är sämst men jag älskar när det sjungs mkt i serier, så tycker även om filmer som High School musical och Hannah Montana, kan sitta och kolla hur länge som helst.
Tänkte lägga upp några exempel bara för att visa varför jag tycker det är så bra :)
Är ju så dålig så får bli länkar som ni klickar på, lite stenåldern jag vet.
http://www.youtube.com/watch?v=6vHracMcqq0
http://www.youtube.com/watch?v=rhGWC4yq_Yg
http://www.youtube.com/watch?v=43mjd41vBEQ
Jag menar går ju inte att inte älska detta!
Ganska tråkigt inlägg, men musiken talar för sig själv ;)
Detta betyder då inte att detta är det enda jag lyssnar på, men är detta folk tycker jag är töntig som lyssnar på.

Dag 3. Mina beroenden

Hej svejs.
Då har vi kommit till dag tre där jag ska skriva om mina beroenden.
Jag har inte så många men några få har jag.
Läsk/dricka med bubblor i - Skulle inte kunna leva utan detta, finns ju inget så gott som tex en iskall cola med sjukt mkt kolsyra i. Är som en smekning i halsen, eller snarare snyting eftersom det bränner ganska rejält när man dricker kolsyrad dryck fort. Men viss smärta kan man ju faktiskt leva med.

Chips - Jag ÄLSKAAAAAAAAAR chips. Speciellt med dipp. Får jag väl en chips skål och en skål med dipp framför mig då gäller det att någon sitter breve och kan stoppa mig för jag är bokstavligen som en labrador i det läget, jag äter tills jag mår illa och sprängs.

Plopp - Vad ska man säga, finns ju inget godare än plopp.

Innebandy/träning - Jag älskar innebandy och jag älskar att träna, det ger en en så stor lycka i livet och går det typ 2 dagar utan träning börjar det ju krypa i benen direkt och man få svårt att sova. Så träning är ett måste för mig och är nog det absolut största beroendet av alla för mig.

Sprit - Man måste ju bara älska sprit, dag in och dag ut....NEEEEEEEEEEJ bara skämta. ;)

Kanske inte världens roligaste inlägg men nu vet ni lite mer om mig.
God natt alla söta!

Dag 2. Mina vänner

Har ju massa vänner i innebandylaget som jag håller nära hjärtat men i detta inlägg tänkte jag skriva om de som står mig allra närmast.

Här har vi Caroline Stenström aka. Carre, Barre, Barret. Man kan kalla henne lite vad man vill.
Carre är en väldigt rolig person naturligt, jag skrattar alltid sjukt mycket åt henne fastän att hon egentligen inte gör något speciellt och när jag väl börjat kan jag inte sluta.
Jag och Carre brukar oftast gilla mycket samma saker också, som att vi båda tex älskar att klättra och det är ju skönt när man kan göra såna saker tillsammans så det gillar jag med denna härliga tjej.
Carre är oftast väldigt positiv också förutom när hon har mens förstås för då kan hon blir lite bitter men i vanlgia fall så brukar hon oftast vilja vara med på saker bara man frågar, förutom när hon trött då för då brukar hon vilja stanna hemma.
Så för att sammanfatta så är hon en väldigt rolig vän som jag har många goda skratt åt och med. Jag älskar dig.




Caroline Filipsson aka. Kirri/Karro. Min älsta vän av mina närmaste vänner. Vi har känt varandra i dryga 7 år nu skulle jag tro och har stått varandra väldigt nära hela tiden. Man skulle nog kunna säga att vi är som systrar för vi vet allt om varandra och beter oss som systrar och småkivas alltid om saker men vet alltid att vi i botten älskar varandra och bryr oss om varandra till 100%. Jag kan alltid känns mig trygg med Karro och är alltid lika skönt att bara slå sig ner i soffan med en bra film lite godis och läsk och bara ta det lugnt tillsammans med Karro, så ska det va tycker jag. Karro är en väldigt spontan person, som man ofta har väldigt kul åt bara för att hennes uttalanden oftats inte är så genomtänka och blir väldigt roliga att lyssna på. Sen är Karro väldigt envis och missförstår mig väldigt ofta men brukar alltid lösa sig fort så.
Så för att sammanfatta är Karro min ej blodsliga syster skulle man kunna säga och man har alltid trevlig med karro vad man än gör och bjuder alltid på mycket skratt tack vare sin spontana personlighet. Jag älskar dig.

Jennifer Stålhult aka. Stålull, Jen, Jenne. Denna tjejen blev jag snabbt väldigt bra kompis med när vi väl kom till Täby FC, Karro hade sagt innan att Jenne va en schyst prick och det visade ju sig att det stämde riktigt bra.
Denna tjejen är den mest skadeglade människan du träffat, hon skrattar åt andras olycka och njuter av det till fullo och är man ledsen och hon ska muntra upp en blir det oftast nån elak kommentar som gör att man inte kan göra annat än skratta, men det älskar jag med denna tjejen hon vet alltid hur hon ska få mig glad.
Hon är kreativ och ger en ofta fina presenter hon tillverkat och det är ju uppskattat, sen är hon ju även min personliga stylist och frisör så egentligen borde jag ha en skylt i pannan där det står made by Jenne. Love it.
Jenne kan bli arg och irriterad och då är hon inte rolig för hon är ofta rätt svår att få glad igen, men ligger man bara på så får man alltid tillbaka sina glada Jenne tillslut. Så för att sammanfatta är Jenne en person som skapat mig men som även förstår mig utan och innan som person och vet att jag alltid kan lita på henne. Jag älskar dig.



Så detta är mina tre närmaste vänner men vill även nämna några schysta prickar som jag tycker ska ha ett hedersomnämnade.
Nicolina Erlandson - Vi har börjat umgås nu på senare tid och det är jag glad för. Hon må hata grönsaker men hon är ju den gladaste människan som går på denna jord och det smittar alltid av sig.

Elin Burell, Agnes Burell och Mikaela Hansson - Ni tre tjejer är guldklimparna i juniorlaget, är alltid ett nöje att ha er på träningar för ni är alltid så glada och sjukt sköna att hänga med så jag hoppas ni kan börja med oss fullt ut snart.

Samuel Persson - Har lärt känna dig eftersom du är pojkvän till Jenne och är alltid sjukt roligt att hänga med dig, allt man gör blir som en liten tävling och allt tas på fullaste allvar som den gamblern du är men är alltid lika roligt att sitta och lyssna på dina kommentarer och såklart alltid extra roligt när du åker på torsk så man får höra lite av din frustration.

Så för att sammanfatta det hela har jag helt underbara människor runtomkring mig och går inte en dag utan att jag går runt och tänker på vilken tur jag har som har er alla. <3

Dag 1. Vem är jag?

Ja, är alltid lika svårt att försöka förklara vad man är för en prick utan att låta allt för självgod och skryta om alla sina god egenskaper och vilken bra människa man är men jag ska försöka så gott jag kan.

Jag är född 1989 och är alltså 22 år. Jämt och bra. Jag växte upp på Ingarö vilket är en ö i stockholms skärgård, här bodde jag tills jag va 16 år, sen flytta jag till Täby där jag bor idag. Man har ju en viss bondestämpel på sig när man bott på ett sådant ställe men det gillar jag och kan lätt tänka mig att flytta tillbaka någon dag så den stämpeln kan jag leva med.

Min personlighet, hur ska jag förklara den då....Jag är oftast väldigt glad, blir inte sur för särskilt mycket saker, men självklart blir även jag arg ibland. Jag har tydligen ett skratt som smittar av sig men som inte går att härma och jag låter nog ganska mycket när jag skrattar också har jag förstått (ber om ursäkt för det) men kan väl sammanfatta det med att jag är en rätt glad skit. (hade jag varit norsk hade det blivit: en glad bärs. Hade varit lite roligt.)


Jag har inte fått något diagnos men är nog lite smådyslektiker för blir oftast mycket fel, speciellt när jag skriver fort. Svåraste ordet att stava är nog potatis, för när jag skriver det slutar det oftast med att det står potis. Sen på senare tid blir det oftast väldigt mycket fel när jag pratar också så börjar nog bli dags att gå till en talpedagog snart och lära sig prata ordentlig svenska igen. Eller börja tänka innan jag öppnar käften helt enkelt.
En annan grej med mig är ju att jag är en riktig klant, jag ramlar, snubblar, går in i saker, rasa nog ihop ungefär 15-20 gånger under 7 dagar på Rhodos bara det är ju prestation i sig. Men det gör inget för mig, folk får skratta åt mig, det tål jag.


Så för att sammanfatta det hela är jag väl en glad klant med ett smittosamt skratt som inte kan prata, skriva eller hålla mig på benen ordentligt men som är glad ändå och låter folk skratta åt mig som den bonde jag är.






10 dagar av teman

Hej bloggen!
Tänkte att det va dags att börja lufta hjärncellen igen och ge mig in i bloggvärlden.
Så ett bra sätt att börja på är att ju att göra en lista med ämnen jag kommer skriva om varje dag, för jag menar som en i smeten kan jag ju inte komma på något orginellt och komma på en egen ide utan jag snor en av de vanligaste bland andra bloggare.
Så kommer se ut såhär.
1. Vem är jag?
2. Mina vänner
3. Mina beroenden
4. Frisyrer genom tiderna
5. Min töntiga musik/serie smak
6. Saker jag bör gjort innan jag dör
7. Onödig fakta om mig
8. Min favoritplats
9. Innebandy
10. Mina favorit youtubeklipp

RSS 2.0