Kirrri again


Karro gästbloggar!! WOHO!

Längtar sjukt mycket efter detta en snöig och kall dag som denna..

Ska snart hämta Jenne så ska vi åka och köpa något att käka sen hoppas på att Carre kommer förbi hit när hon kommit hem från himla new york. Saknar saknar saknar!! Sitter just nu och lyssnar på Loreens, my heart is refusing me, för tredje gången irad nu tror jag. Den är ju sjukt bra, men jag tröttnar väl snart som med alla andra låtar.. Det känns förresten absolut inte att det är tisdag idag. Trodde för en mikrosekund i bilen idag att det var onsdag och träning. Bombsäker. Men imorn så! Ska bli skönt att springa av sig lite. Blev lite mycket alkohol i helgen, min kropp är inte van längre. Jag har ju blivit gammal hemma-och-mysa-i-soffan-kärring, snarare än jag-vill-festa-rumpan-av-mig-och-bli-fullast-på-festen. Var några år sen så att säga. Slut skrivet.

Mys på!


Måndag.

haha det här va första lägret vi va på med Täby FC, ni förstår ju vart nivån sattes från först början...

Men måndag då iallafall, som vanligt jobb, gick bra men man va väldigt trött idag :P

Efter jobbet skulle jag till elgiganten i barkarby och kolla kök, hitta ett snyggt men ingen hjälp fick man så ska försöka hemma men tror jag behöver lite hjälp att rita upp det...nån frivillig?
Efter det drog vi en sväng till ikea och sen till mio, där hitta jag en alldeles underbar soffa, det roliga va att utan att jag visste det hade Karro kollat ut exakt samma :P så verkar som vi kommer ha samma soffa, men det är ju nice :)

Nu blir det slappa på skitsoffan som står här nu och vänta på Big Brother, yeah!


Kanon helg

Denna helg har det inte funnits en minut över för bloggande faktiskt, är helt sant.

Fredagen började med att vi åkte hem, väntade på olle, bråkade, blev sams, åkte till Järfalla och mötte upp Adam och Hillan. Åt en snabb middag på en kvart för att sedan bege oss på en resa vi inte alls va beredda på till södertälje. Tror vi reste i ungefär 2 timmar och tåget tog hundra år och vi missa vår buss. Men tillslut kom vi fram till södertälje och kunde kolla på matchen som inte va nå vidare och fel lag vann, men så är det ibland ;)
Sen efter skulle vi gått ut, men vi va så sjukt trötta och sönderstressade så blev hem till Linda och kolla film och myste bara.

Igår åkte vi först militärjeep till täby med christer för han skulle hjälpa oss med bilen, efter det kalas och sen vidare till våra underbara tjejer Jenne och Linda för mysmiddag och det utbröt till total dansfest. Jag älskar det.

Sen va vi ute på grymmaste krogen jag nånsin varit på i stockholm. Va en medeltidskrog i gamla stan och tro det eller ej men dom serverade egen gjord mjöd och va ju sjukt gott! :D stannade tills dom stängde och va så mycket roligt folk där så man ville ju verkligen inte gå...

Idag va man lite bakis så har bara slappat hela dagen :) Även hälsat på Hanna och fått lite kläder av henne, va trevligt. Nu är det big brother såklart, ett måste.

Har tyvärr inga bilder men ni får göra egna bilder av det jag skrivit ;) va iallafall en grym helg, den hade allt!
Enda va väl att Carre inte va hemma, för henne saknar vi. Men nu är det bara en dag kvar tills hon kommer hem :D

God natt världen, love yall!

Aj aj rapp på fingrarna.

Nu har jag som vanligt glömt bort att jag äger nånting. Jag glömmer ofta bort att jag äger en telefon och missar att folk försöker få tag på mig. Och tyvärr glömmer jag ibland bort att jag äger en blogg.

Men nu så.

Jenne skrev om träning idag på sin blogg photz.blogg.se lustigt för vi prata om just det på jobbet idag.
Många tycker inte man har något liv för att man lägger all sin tid, inte ens all sin lediga tid, utan ALL tid. Vad som än är inbokat sätter du alltid innebandyn före.
MEN VET NI! Skulle inte välja på något annat sätt.
Missar jag en träning för att jag är sjuk känns det jätte tråkigt och är man skadat och måste sitta breve kryper det i hela kroppen. Jag ska inte ljuga, klart att missa träningar vill man bara slippa, typ som på måndagar när de flesta inte ens dyker upp troligtvis för att träningen är kl halv 9 till 10 på kvällen men skulle jag inte gå dit skulle jag ångra mig för tycker det är så roligt med innebandy. Så jag har svårt att förstå hur folk inte kan dyka upp..men det är deras val.

När de säger att man inte har något liv för att man spelar innebandy vad är det dom menar att man missar egentligen?

Kolla tv? kan jag göra när jag kommer hem.
Träffa vänner? Har alla mina vänner där.
Shoppa? Kan man göra på helgerna.
Bio? Kan man göra på helgerna.

Så tror snarare det är så att de människorna som säger så går miste om något här i livet än att det är att vi slösar bort våra liv. För utan innebandyn skulle jag inte vara lika lycklig som jag faktiskt kan säga att jag är nu.

Blev mycket snack om träning denna kväll men så blir det ibland.

BB nu! :D (Big Brother)

Då var det klippt.

Som jag skrev förut skulle jag ju klippa mig igår och så blev det. Kort och väldigt high fashion! Försöker ju hänga med stjärnorna som September och Rihanna dom får ju sjukt mkt uppmärksamhet och alla snygga killar. Så tänkte vad har dom gemensamt...Jo en kort cool frisyr och en bra sångröst. Att jag skulle kunna sjunga finns ju inte på världskartan men klippa mig kan jag ju alltid så det fick bli det alternativet.

La inte upp nå kort igår för har tagit mig typ 2 timmar nu att lära mig hur jag ska göra för att det ska bli snyggt :P men efter 2 timmars slit med 3 olika sorters vax, en borste och lite hårspray fick jag äntligen till det.
Hoppas ni gillar det...


Nu har jag varit lite blygsam med frisyren men lovar ni kommer få se många olika vilda varianter :)

Idag bestämdes det att det blir bio ikväll så vi är ett glatt gäng som ska gå och se lingon filmen.
Sen åker jag hem till pappa för imorrn blir det Ingarö PingPong Championship 2011, kommer bli tufft men kul.

Ha en bra helg alla!

Nu har jojo varit borta väldigt länge också och det märks...Tur att hon har en blogg men skulle kännas bättre om jag kunde hålla koll på henne här hemma. Vi saknar dig!

köksmysterier

Mycket rengöringar på jobbet idag, blev totalt 25 maskiner idag. Men tiden har gått rätt fort iallfall så har varit en bra dag på jobbe helt enkelt.

Efter jobbet idag va jag på kvik för att få hjälp av en tjej att rita upp ett kök.
TUSEN frågor NOLL svar. Jag måste verkat rätt dum som inte kunde svara på någon av hennes frågor men tillslut så fick vi ihop ett kök :) så är pågång nu iallfall.

Ikväll har DH premiär och jag älskar det! Det med lite chokladpudding, kan nästan inte bli bättre.

Hade inte så mycket att bjuda på idag, kommer bli mer mot slutet av veckan, thats a promise!

Vad får mig att gråta?

Är inte ofta jag gråter, verkligen inte ofta alls. Men idag så bröt det loss. Vi spelade mot Köping, stod 6-6 tills det va 3 sekunder kvar för då nickar en i köping in bollen, de dömde inte bort målet för dom tyckte det va ofrivilligt men det gäller på mitt plan inte när folk gör mål med huvudet men domare vägrade så köping vann och fick tredje platsen. Med lite fusk då.

Så varför gråter jag av detta?

Jo, inte för att dom gjorde mål när det va tre sekunder kvar. Utan för sättet dom gjorde mål på va så sjukt orättvist!!!!!!!

Lika hade räckt för oss för att få tredje platsen, vilket jag tycker vi är sjukt värda efter denna säsongen och speciellt eftersom köping bara slår långbollar och springer, sjukt tråkig innebandy och jag överdriver inte ens. Så därför blev jag helt förstörd efter matchen.

Men mina underbara vänner vet precis hur som ska få mig på humör, lite förolämpningar och jag kan inte hålla mig från att skratta, sen lite kramar och då känner man sig som en riktigt vinnare igen som har så fina vänner. Älskar er!


Ni är mitt liv! <3

Är iallfall sjukt stolt över en fjärde plats första året i Div 1, har aldrig spelat i ett sånt underbart lag! Vi är bäst helt enkelt :)

Nästa vecka händer mycket spännande.

På måndag är det bara vanlig dag, inget planerat.
På tisdag ska jag på möte med kvik och göra en planering över mitt nya kök.
På onsdag är det jobb och träning.
På torsdag, ja då ska jag klippa av allt hår! Eller okej inte allt men ska klippa en kort frisyr. Spännande...
På fredag är det inget inbokat än så länge.
På lördag blir det pingisturnering på ingarö, WOHO!
och söndag inget planerat än.

Oj vad mycket planer jag hade, så är det ibland men jag gillare!
Det som inte står med är att jag ska umgås så mycket jag kan med mina underbara vänner också, ett måste!

Ikväll kommer Linda hit och sen karro när hon ätit med sin familj och då blir det lite bak, solsidan och big brother! LOVING IT!




Fredag-segdag

God kväll bloggen, nu vet man att man inte har mycket att göra när man kan blogga på en fredag kl 21.

Alla vänner är upptagna idag så har varit lite hemmafru medan Karro och Olle är på bio, så har städat lägenheten och diskat. Sen va jag även förbi kvik och kollade lite ideer till mitt nya kök och bokade dit med en som ritar upp en 3D skiss till en så det får bli på tisdag. Men vet ni vad det jobbiga är? Jag vet ju precis när jag ser ett kök jag gillar, men här ska man plocka ihop bit för bit och då få ihop köket som man vill ha det. MEN! jag har ju noll koll vad som passar med vad så känns helt hopplöst. Vissa tycker sånt är kul, jag hatar det! Vill bara att nån ger mig massa bilder så får jag peka på den jag gillar mest...Så funkar jag...Får hoppas hon på kvik kommer orka med mig på tisdag.

Mer då...hum. Finns massa goda nyheter som hänt idag men inget jag tänker tala om här.

Nästa helg blir det pingisturnering som min gamle Högalid/Värmdö gymnasium vän Michy vädjat på om, så det ser jag fram emot.

Annars är det inte så mycket mer jag kan bjuda på ikväll. Förutom några gamla härligt bilder såklart. Njoy.





Fia aka SÄMST!

Gjorde en riktigt dålig träning idag, sorry Mickan för att du fick städa upp efter mig och mina kedjekompisar som fick jobba hem i onödan! Jag ska bättre mig till söndag!

Helg snart, YES! Ska till Köping och spela match, ska slå dom jävlarna! Vinner vi eller spelar lika så kommer vi trea i serien och det vore ju rätt nice...



Sökte till gladiatorerna idag, tror ni jag kommer med?

Jag har alltid älskat gladiatoerna när det gått på tv, helt sjukt bra program så när jag såg på tven att man kunde söka, tveka jag inte! Är ju dock ingen stor chans att man kommer med, men vore väldigt kul om man gjorde det.

Man har ju vissa drömprogram att va med i:

Gladiatorerna
Wipe Out
Robinson
Ensam mamma söker (får bli när man blir äldre, skild och har barn^^)

Nu blir det torsdagsmys, god natt och god helg!

Kirri igen

SORRY!

Såg inte att Fia hade uppdaterat.. Tar tillbaka allt dumt jag skrev om det.  Men det där om prinsessan i soffan tar jag inte tillbaka. Den ska hon ha!

hejhoppgummisnopp

Jag (Kirri) och Fia håller på att förbereda lite roligheter till resan mot Köping på lördag. Ska försöka underhålla laget hade vi tänkt, men som tur är så är det inte så jätte långt till Köping men fick nyss reda på att vi skulle samlas runt nio på lördagmorgon. Mindre kul! Men ska faktiskt bli skönt att spela sista matchen för säsongen, och jag hoppas verkligen att vi avslutar på topp, men det tror jag absolut att vi gör! Jag tycker att den här säsongen har gått över förväntningar för våran del. Även fast vi blev tippade att hamna topp tre som enda nykomlingar i ettan kunde man själv inte tro att vi var så duktiga. Men tyckte vi klarade oss bra;) Vi har haft lite dåligt med folk de senaste veckorna men då har vi haft jätte duktiga juniorer som har hjälpt oss på matcher och träningar. Riktigt duktiga tjejer!

Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att Fisen är lite dålig på att uppdatera här.. När skrev hon senast? i söndags? Det är ju hela TVÅ dagar sen. Herre. Ingen ny Kenza här inte.

Får ge henne en lite stryk nu när hon ligger i soffan och breder ut sig som en bortskämd prinsessa. Ligger och klagar på att hon är mätt gör hon också.. "åh vad jobbigt att vara såhär mätt" Hon har då inte afrikabarnen på näthinnan..

Tjing så länge, puss!


SOMMAR!

Lyxtisdag

Potatisgratäng och kött och beasås på en tisdag, det kallar jag lyx.
Har dock varit proppmätt i cirka 2 timmar nu och bara väntar på att det ska gå över...

Har även hunnit med tvätten och nu sitter jag och supermättsvettas i soffan framför reprisen av Big Brother, total kaos avsnitt!

Imorrn blir det jobb igen och sen träning och sen GLEEEE!

Jag har ett erkännande:

Jag älskar alla töntiga serier som finns, yes i do!

Innebandydag

Va upp kl 9 imorse, satte på mig matchkläderna, fixa håret och sen va det bara att göra havregrynsgröt (va som vanligt det enda som fanns hemma). Sen va det iväg till tibble för att möta Linköping. Va en riktigt bra match och blev ju inte mycket mål men vi hade sjukt mycket chanser, 40 skott på mål säger ju nånting. Tyvärr fick vi bara in 2 så matchen slutade just 2-2 efter ett mållöst sudden death också. Så nu kommer det troligtvis bli avgörande i matchen mot köping om vi kan ta 3:e platsen och det vill jag verkligen göra, speciellt mot ett lag som köping.

Efter vår match kollade vi Täby - Kais Mora.
Eftersom Falun spelat lika mot endre behövde Täby vinna med 10 mål vilken kanske kändes lite väl mot ett sånt bra lag som Mora så blir inget slutspel för Täby trots vinst i sudden med 8-7.
Kändes lite konstigt för Mora är verkligen ett lag jag är imponerad av, de har behållt sin stomme i laget och endast värvat några få spelare och det spelet och snacket dom har är det inte många lag som har, men förhoppingsvis kommer vårt lag dit nån dag också, med vårt lag är det verkligen inte omöjligt.

Ikväll blir det middag hos extramamma maria. Mamma kommer också hit och Leffe så ska bli trevligt. Ska planera lite för vår resa vi ska åka på, vi ska nämligen åka till Island :D har alltid velat åka dit och nu verkar det som vi ska åka dit i september när Maria fyller 50 så det ser jag verkligen fram emot.

Sen blir det såklart solsidan och big brother! Skriver på marias dator så har inga nya bilder att bjuda på men får bli roligare inlägg i veckan istället!

HOLLAH!


Sat-Fläsk

God kväll!

Har precis tränat, eller nej inte precis men har gjort det ikväll, gick riktigt bra så känns bra inför helgen.

Har haft en liten checklista här ikväll:

Tvättat mig efter träningen - Check.
Rakat benen - Check.
Rakat under armarna - Check.
Haft ansiktismask - Check.
Ätit avocado och glass - Check.

Imorrn blir det först jobb, sen hem, sen till mörby och möta Carre, sen till klättercenter och köra ett tag.
Efter det åker vi hem till Carre och äter middag och kollar nån bra film, låter som en bra fredag.



älskar fredagar!


Saker jag vill bli bättre på.

Skriva - skriver nämligen så det knappt går att läsa.
Anfalla - Har gjort två poäng under hela säsongen, halv bra...
Prata filippinska  - Ska åka dit nån dag och då vill jag kunna språket bättre än nu, mahal kita!
Stå på händer - Står bra nu, men vill kunna gå runt på händerna.
Rita - Tycker det är fint att kunna rita nått man har i hjärnan, men det jag har där inne stannar där.
Sjunga - Vill väl alla, men just nu duger det bara till duschen.
Laga mat - Skulle va nice att kunna laga lite avancerad mat att bjuda på.

Slutsats

Är mycket man vill bli bättre på men i sanningens namn är det många saker man helt enkelt inte är gjord för..

Glee nu, sen Bachelor och sen Big Brother, NICE!

God natt!

Juste, en extra stor hej då kram till Jojo som reser iväg till pasta landet på fredag, tror hon kommer få det riktigt bra men vi kommer alla sakna henne! Love!

Saker jag ser fram emot.

Helgen.
Sommaren.
Falun Cup.
Nya lägenheten.
Nästa säsong.
Vad Karro får för lägenhet.
Klättring.
Semestern.
Grilla.
Ny cykel.


Detta är en bild från första gången jag sov hos Karros mamma. Detta är ett av mina starkaste minnen och anledningen till detta är att egentligen är det konstigt att jag vågade komma tillbaka. Ska berätta varför...

Allting började mycket normalt, vi åt middag (antagligen något med ädelost) sedan blev det säkert nån efterrätt (kanske glass?) Efter det va det dags att spela spel, vilket vi oftast gör hemma hos Karros mamma. Vi skulle spela tärning, något jag aldrig gjort så kunde inte reglerna men jag gjorde så gott jag kunde och fick faktiskt väldigt mycket poäng. I slutet har jag chans att vinna om inte Maria skulle få över 1000 poäng och vad tror ni händer? Jo maria slår 1000 poäng, ställer sig upp, pekar på mig och skriker YES YES YES YES!!!!!! På det sättet fick jag lära känna ödmjuka mamma maria ;) men nu är hon min extra mamma så jag lovar, behövdes ingen psykolog hjälp för detta...

Restan av kvällen va helt normal, men galenskaperna började dagen efter....
Vi skulle äta frukost och Karro inser att det inte finns något socker...och ni som känner Karro vet att detta är katastrof. Så tro det eller ej, bitsocker, en hammare och en ölplatta och strösocker fabriken Karro AB är igång..
(Kan ni förstå att man började fundera på vad man gjorde där?)
Efter hon arbetat klart sätter hon sig vid bordet och ska dricka lite juice och vad händer?
JO, hon spyr upp juicen över hela frukost bordet! Mycket trevligt.

Är ett av mina starkaste minnen just för att va här jag verkligen fick lära känna Karros alla sidor och jag gillare! Hon är precis likadan nu fast typ tusen gånger värre, så det är sant att det blir värre med åren...

Jag älskar dig din knasboll!

//Extrasyrran Fia

Visste ni att..

Söker man på Fia på google får man upp:

Fia, eller Fia med knuff, är ett av världens äldsta brädspel. Spelet är för 2-4 spelare och rekommenderas från 5 år i Sverige. Svenska namnet på spelet kommer från det latinska ordet fiat som betyder gång.

Söker man på Caroline får man upp:

Karolina eller Carolina eller Caroline eller Carolin är ett kvinnonamn, en femininform av latinska mansnamnet Carolus som kommer från det fornnordiska Karl som betyder karl eller fri man.




Fia är ett spel och jag en man
//Karro

RSS 2.0