hej fias blogg. karro här

Var barnvakt åt min älskade Clara idag. Fia följde också med. Vi byggde torn, cyklade, badade, myste och busade. Innan syster åkte sa hon att Clara grät i en timme igår innan hon tillslut somnade så jag höll tummarna för att det inte skulle bli samma visa denna kväll. La henne i sängen med nappflaska som vanligt. Hon låg och ropade "moster" och "Fia" och sjöng lite tills hon tillslut somnade. Gofisen. Glömde att jag tänkte ta lite bilder och kom på det när hon skulle sova så får bli en från badet och en med jamisen på.


Fia satte igång en video med Justin Bieber och Clara bara stod och glodde helt paralyserad. Justin Bieber symtomet har nått ända till 3-åringarna..

Ingen tid

Just nu finns det ingen direkt tid att blogga, vädret är fint så man är gärna ute + att det är tusen grejer att göra i nya lägenheten så bloggen blir tyvärr lidande. Men man får tänka att inga har tid att sitta vid datorn heller så är väl ändå inga som läser ^^

Idag började jag och Karro att riva, kändes riktigt bra men är väldigt mycket jobb känner man.

Helgen va helt sjukt bra! Lugn fredag, soligt och skönt mys på ingarö i lördags och sen en grym tvinspelning som Linda bjöd med oss på där Josh Groban sjöng live typ 30 meter framför oss, nästan så man svimma! Och sen blev det middag på Vapiano och sen hem och mysa framför tven! Sjukt bra helg, och har en känsla av att de kommande två helgerna kommer bli lika bra :D

Fick äntligen svar idag också, så klumpen i magen är äntligen borta.

Nu ska jag slappa framför tven och längta tills big brother börjar...

PEACE!

BLÄÄÄ

Usch vad jag hatar att va sjuk! Kände redan igår lite ont i halsen och lite febrig på morgonen men gick och jobba ändå. Men inatt vaknade jag med sjukt ont i halsen och sov typ ingenting från kl 2 till kl 6, kände mig även febrig så fick bli att stanna hemma från jobbet idag.
Har en svag känsla av att jag fått halsfluss men till vårdcentren fick man ju inte komma idag för va för dåligt med tider och mann måste vänta ett visst antal dar....varför? Har man det är det väl bäst att göra nått åt det direkt tycker ju jag iallafall.

Men men.

På fredag får jag nycklarna till lägenheten :D
Känns fortfarande både lite tråkigt och roligt. Har trivts jätte bra här med Karro, trots att man kanske gnabbat en del så har jag älskat varje dag av att bo med henne.
Men ska bli sjukt skönt att äga nånting eget som man kan göra vad man vill med och inte behöva bo med skit taperter och snusk kök :P

Sen kommer man ju träffa kirrisen varje dag iallafall så är nog det bästa det här egentligen så vi kan få sakna varandras sällskap lite ibland också.

Nä nu ska jag tråka ihjäl här i soffan och försöka hitta nått skitprogram att titta på och dricka lite te.

ovisshet

Att inte veta är det absolut värsta som finns.

Finns två vägar att gå, en man vill gå och en man helst slipper.

Ett svar är allt som behövs, går vilken väg som helst men gäller bara att få svaret först.

Svaret på problemet ovisshet är svar.


Lät lite väl djupt va?


Helgen har varit bra trots att den inte blev riktigt som jag tänkt mig.

Fick i mig massa ingarö luft i helgen så nu borde jag orka jobba en vecka till.

Jo en rolig grej, pappa ska bjuda mig på fotpedikyr med doktorfiskar. Alltså små fiskar som kommer äta på våra fötter :P både pappa och jag har rätt hårda fötter så ska bli spännande att se om fiskarna kan ta sig igenom det ;)


lever ni? Fia lever iaf, även fast det kanske är svårt att tro. Måste gå och kolla om hon andas..

Eftersom Fia är så dålig på att uppdatera får jag (kirri) ta saken i egna händer. Idag åkte jag till Jenne när jag jobbat klart så satte vi på oss våra nya extremt sköna byxor och sprang till träningen. Jag vet vi är jätte duktiga! Det var faktiskt väldigt skönt att springa, speciellt när det var så fint väder. Det var varmt och solen sken, kändes nästan som om det var sommar för jag hade likagärna kunnat springa i bara t-shirten! Vi satsar på beach 2011, visst Jenne? Får hoppas att det är trendigt att vara lite småfet i sommar... annars ligger vi lite illa till, iaf jag! äh, det är charmigt. Träningen förövrigt gick helt okej, kändes inte som man blev lika slut som man brukar bli. Det kan kanske ha berott på den bra uppvärmningen kanske? Spelade junisar mot dam. Junisarna vann väl som vanligt antar jag :P

Just nu sitter vi och kollar på greys anatomi, mycket ögongodis i den serien.

Vad mer? Längtar till Falun!

Sen tycker jag att Johanna Andersson kan komma hem nu för det är så tomt på träningarna utan henne. Jätte tomt faktiskt.

Hoppas på att helgen blir bra också. Förra helgen var överlag bra. Myste i stugan med familgen på fredagen kollade på min älskling när han brottades på lördagen. Han är så duktig mitt hjärta. Kom tvåa! Söndagen var mest sitta i bilen, mindre kul..

Då var jag färdigskriven för denna gång. Hejdå snyggon!

bjuder på en skön röst och ett myskort till den.



Hem ljuva hem

Finns bara ett ord som verkligen beskriver Ingarö, och det är kärlek.
Är här jag har bott större delen av mitt liv och känner alltid ett annorlunda sorts lugn när jag är här ute.
Sen är jag ju en riktig skogsmulle som älskar att va ute i naturen och plocka svamp och bara va ute och gå i skogen och älskar att fixa med huset och allt som hör till. På vintern är det snöskottning och sandning som gäller. På sommaren är det mer plantera blommar, klippa gräs, vattna och alltmänt småpyssel. På våren är det dags att få bort sommarens gamla rester som vintern fryst in, alltså ut och bränna bort dött gräs och sen fram med alla sommarmöbler. På hösten är det, bort med sommarmöblerna och fram med krattorna för att få bort alla löv.
Kanske låter sjukt tråkigt men jag älskar det.
Sen är det ju friheten är ute, frisk luft, nära till massa trevliga stränder, trevligt folk, fiske, camping, cykla, cross, båt, vattenskidor, ring. Är så mycket saker jag älskar.
Då kanske folk undrar varför jag inte bort här om det nu är så grymt?
Jo för att alla mina vänner som bodde här har flyttat bort till massa andra ställen och jag är ju en väldigt social människa som är beroende av mina vänner :) Och har hittat dom absolut bästa vännerna man kan ha i Täby och är tack vare dom jag trivs så bra där. Älskar er!
Sen är det ju innebandyn, det absolut bästa som finns i denna värld, är så sjukt kul! Tyckte det va kul när jag spela med ingarö också men nu sen jag börja satsa i Täby verkligen älskar jag det. Sen är Täby en väldigt trevlig ort och känner mig verkligen som hemma där nu.
Så min slutsats, man kan ha flera ställen som verkligen känns som hemma och för mig är det Täby och Ingarö, kommer alltid älska det och min dröm är väl att iallafall ha ett riktigt schyst sommarställe på Ingarö när jag är äldre.

RSS 2.0