After work bilder


After Work bilderna. Observera att Christer som tagit bilderna endast tar kort när folk inte är med, vilket gör att de flesta bilderna är rätt hemska. Fråga mig inte varför är bara så han tar kort...








Karro här

Jag var också lite sugen på att skriva blogg faktiskt. Vet att det här är Fias blogg och att jag har en egen men min är helt död och det är mycket roligare att skriva här på något sätt.. knäppt!

kör en,

Veckans bästa: Fredagsmyset på jobbet vart helt outstanding denna vecka! Fick både tårta och dumlebeskvier..
Veckans sång: Cizzis: VÅGA SKJUTA TUFFT ATT GÖRA MÅL!! Den har man gått och sjungt på hela veckan. Fan dig Cizzi.
Veckans sämsta: Att det alltid ska vara så dåligt med folk på måndags träningarna..
Veckans bästa initiativ: FALUN FALUN FALUN!!

Över till något helt innan vi ska gå och lägga oss för idag. Jag och Fia har varit på sjukt många resor tillsammans så tänkte att det är oftast roligare att kolla på bilder än att läsa massa text (min princip när det gäller aftonbladet och skvallerblaskor. Man kollar på bilderna och skiter i texten)
Här kommer lite bilder från några av våra galna tripper & stunder tillsammans:


En spontan resa ner till Göteborg 2009


En av alla utgångar när Fia precis fullt år och jag inte orkade vänta i 3 månader på att jag skulle fylla 18 så jag tog Fias pass och gick in med det.. Hur jag nu kunde komma undan med det. Men vi brukar ju få höra från folk att vi ser ut som syskon..


Resan till Kreta 2007


Ayia Napa 2009


Midsommar 2010 på Rådmansö


Och grymmaste Naxos resan 2010!

Sleep tight beautiees!



After work på en lördag?

Hollah bloggen!

Idag va det match, va en grovjobbs match med sämsta domarna jag nånsin haft men vi lyckades vinna med 4-3, kändes iallfall bra att ha säkrat en fjärde plats i serien, nu är det tredje platsen vi ska åt bara ;)

Ikväll har vi då varit på en after work, som iofs inte är en after work för den är på en lördag, men va en försenad after work som vi la på en lördag istället för att vi ju vår innebandy. Men va en after work iallfall. PUNKT.

Blev bowling och middag på ballbreakers, sjukt nice ställe och hade mycket trevligt. Kommer bilder från en på jobbet ska skicka men lägger upp bilder sen då när jag fått dom.

Eftersom bloggen va så ful igår så blev det ingen fredagsfräckis då, så får bli en idag istället.

ENJOY!

En kvinna och hennes 5-åriga dotter var ute och åkte bil.
Plötsligt damp en stor dildo ner på vindrutan och dottern frågade:
- Mamma, vad var det för något?
Mamman kände sig lite obekväm och svarade:
- Det var bara en fluga.
- Jaha, sa dottern och funderade lite. Vilken stor snopp han hade!

Som sagt bilder kommer sen. Nighty nighty!


okej bjuder på en bild på bebis karro!


GOD NATT

ÅÅHHHH vad händer!

Varför kan man inte redigera sin text på bloggen!!!!!!! sjukt irriterande... Nåväl. Ikväll har jag umgåtts med Jenne, Samme och Carre, mycket trevligt. Blev hemlagad pizza och sen lite pyssel. Har suttit i 3 timmar för att tillslut göra klart mitt armband, lite hjälp från Jenne men det mesta gjorde jag själv. Har tagit bilder men tror inte det går att lägga upp nu tyvärr. NU sitter jag och kollar på en sjukt bra film, UNBREAKABLE. Awsome. Gud vad tråkigt att skriva när inläggen blir så fula... får fråga nån som vet. Men ska bjuda på dagens nyhet.....Jag köpte en lägenhet idag, ja ni hörde rätt. Har köpt samma lägenhet som min mamma och mormor och morfar bodde i när mamma va 2-9 år, känns lite overkligt, men med lite puts kommer det nog bli en väldigt fin lägenhet :) Imorrn är det match så ska snart gå och sova, men först kolla klart filmen. God natt alla, HOLLAH!

Ska alla åka hem nu?

Bloggen är knäpp och finns ingen redigerat meny, så får bli lite text bara :P Men hallå BB (Big Brother) ska alla åka hem efter 4 dar? Ni visste väl att det är det ultimata människoexprimentet ni anmält er till? Är meningen att ni ska bråka, gå varandra på nerverna och bli utan saker ni absolut måste ha i vanliga fall!!!! Tänk lite innan ni börjar ropa efter mamma efter 4 dar för att nån snackar för mycket eller för att ni inte får cigg, VÄX UPP!!!! I helgen blir det att vara med Jenne, Samme och kanske Carre imorrn. På lördag är det match och sen en after work, men inte riktigt en after work med jobbet och på söndag blir det mys med tjejerna:) Sorry för ett estetiskt missbildat inlägg....

kirri här

Gordon Ramasay skulle mer än gärna ligga med MatTina.. så att säga.
ojojoj

Statistik!

Jag kan glatt skriva att just nu ligger jag gott till för statistiken "antal läsare" högsta antalet är 17 sen har vi 13, 10, 17 igen och sedan 9. Hum nu ska mattesnillet Fia räkna ut medelvärdet av dessa siffror...

17+13+17+10+9.....hum

111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

=

66

66/antalet tal vi räkna med ....

66/5 = 13,2.

Alltså är ni i genomsnitt 13,2 personer som besöker min blogg.

Tack alla ni för att ni håller statistiken uppe och med god marginal också!



Men nu till ikväll, ska snart till täby centrum och möta upp Jojo och sen resten av gänget för lite middag innan det är dags för Caperio mot Falun som vi måste kolla på. hoppas dock att man hinner hem till glee ;) min veckas höjdpunkt.

Karro min bäste vän, ligger och sover som en söt liten bebis i fotöljen men när hon vaknat blir det att åka mot centrum. Är tufft att gå upp kl 6 varje morgon och jobba men man vänjer sig, men är alltid skönt att ta en liten lur när man kommer hem.

NU hinner jag inte skriva mer, men kommer mer bloggiblogg imorrn.

Bye bye!

Lyxfällan, eller borde det heta dumfällan?

Sitter här denna sköna tisdags kväll, maten är äten, tvätten hänger på tork och lägenheten är städad..SÅ SKÖNT! 3

Sitter och kollar på programmet lyxfällan och måste ju vara de osmartaste människorna som hamnar i dessa situationer.

Är inte så att de haft otur att huset brunnit ner och försäkringen inte gällt och att de har skulder på 1 miljon för att de måste ju ha någonstans att bo, neeeeeeeeeeej utan de har mängder med kreditskulder och lån för att de köper massa saker de inte har råd med egentligen, men på något sätt har de fått för sig att de tjänar lika mycket pengar som kungafamiljen utan att göra nått...neee ska inte prata skit om kungafamiljen (men lite överbetalda är dom)

Får du ut 10.000 kr i månaden kan du inte köpa en gucci, pucci eller fnuffi väska för 6000 kr varje månad och sen tro att du ska ha kvar pengar till mat och hyra sen, IDIOTER!

Är det så svårt att komma på tanken att lägga upp en liten budget?

Jaja, tur att man inte är lika dum.

Får bjuda på en liten fräckis som kanske idioterna förstår också...


Det gamla paret skulle ha sex, men gubben hade svårt att få in den. Till slut gick han ut i hallen och hämtade ett litet skohorn som han lade den skrynkliga manslemmen på och förde in den försiktigt. Då säger den ena äggstocken till den andra:
- Nu är det nog sista gången, för nu kommer den fan in på bår!!!

P.S glöm inte att big brother ikväll!


Jag (Kirri) gästbloggar.

Hej gullfisar!

Eftersom jag jobbar mycket mer effektivt än Fia och redan är hemma från jobbet tänkte jag gästblogga lite ifall Fia inte har tid att skriva idag. Hon ska kolla på 3 lägenheter innan träningen, jag tänkte följa med och kolla lite jag med. Hoppas hon hittar någon som hon vill ha. Vi har ju bara kvar den här lägenheten som vi bor i nu fram till Juni. Vilket betyder att även jag måste hitta lägenhet. Har varit nära att köpa flera gånger men det skiter sig alltid i sista stund. Då tappar man lite av drivet när man bara får negativa besked hela tiden. Men man ska inte ge upp!

Det har skrivits ganska mycket om Fias utveckling, med utveckling menar jag både utseendemässigt och klädmässigt, på både hennes och Jennes blogg. Så jag tänkte bjuda er på en mycket fin bild på Fia i sina unga dar.

Tuffing!
Man blir alltid så bra när man tar kort underifrån..

Men nu ska jag inte vara elak när jag får gästblogga. Har jätte många fina minnen med dig Fisen. Nästa gång jag gästbloggar kan jag berätta om ett minne. Alla vi som känner Fisen vet ju att hon är riktigt tokig och klantig så det finns inga dagar med Fia som är den ena lik. Ikväll är det träning, måndagsträningar som vi älskar.. (?)
Tack för mig! Puss


Ibland har man lite otur helt enkelt.

Då börjar söndagen närma sig sitt slut och matchen är färdigspelad.

Idag mötte vi då Rönnby aka. Igelkottsförsvar AB och dom spelade precis som vi trodde dom skulle göra, fart och fläkt men inget vidare spel. Men man förstod på deras intensitet att dom verkligen spelade för att slippa åka ut, men som det ser ut nu verkar det ju bli så iallafall. HA HA!

De sprang och vi försökte spela runt, vilket vi faktiskt gjorde en del av första perioden och hela sista, men deras igelkottsförsvar rädda dom som vanligt och våra avslut lyckades alltid undvika att hamna just i mål och matchen slutade 4-4 efter full tid och det fick bli sudden (precis som förra gången vi mötte dom)

Här slog oturen till. Efter bara 2 min blir det rörigt framför mål och bollen hoppar in under sofies ben och in i mål. SUCK kände man, men för oss spelar det iofs inte lika stor roll som för dom. Men alltid tråkigt att förlora poäng.

Nu ska jag och min halvdana vän Kirri äta bort våra sorger hemma hos min mamma tillsammans med Kirris mamma och så vår arbetskamrat Leif. Mycket trevligt. Sen blir det solsidan och Big Brother! WOOHOO.

Bollrädda tjejer?

p.s Bilden är från förra matchen, inte matchen idag som va mot Rönnby.


Min analys av Jennifer Stålull

Ja, vart ska man börja är ju ett stort fenomen det här..men får väl börja att analysera själva namnet.

Jennifer

En blandning av namnet Jenny, som betyder vänlig.
Feèr som är något som är med i Peter Pan.

Tillsammans bildar det namnet Jennifer som härstammar från Walesiska Gwenhwyfar som kan betyda:

Vit våg
Vit drombild
Ljus, Helig och Mjuk


Mycket olika förslag och då kan man ju börja undra varför ingen kan bestämma sig riktigt...men dina föräldrar kanske inte brydde sig så mycket om innebörden och bara tog nått namn som lät fint, vad vet jag...

Vit våg...jadu det orkar jag inte ens kommentera.
Vit drömbild....nä det va också för oseriöst.
Ljus, Helig, Mjuk....Nu snackar vi, du är ju faktiskt väldigt ljus, blond, ljus hy (troligtvis från allt tvspelande) och så är du ju som en liten solstråle som hoppar runt ibland iallfall.
Helig...hum...nej på nån som pedistal sätter jag dig inte. men om jag delar upp det.
Hel-Check!
IG-Check! (jag menar något IG måste du ju fått)
Mjuk - ja, du försöker iallafall spänna dom muskler du har ibland, men brukar mest vara som silmjölk, så JA du är rätt mjuk också.

Så man kan säga att namnet Jennifer har många innebörder och orginalstavningen är väldigt svår, men för att sammanfatta, du har ett väldigt fint namn! Tycker dock att du ska börja använda orginal stavningen...im just saying...

Nu till själva personen Jennifer.

Ett ord.

KREATIV!

Är nog ordet som beskriver henne allra bäst och är dessutom det ordet hon själv använder på sig själv lite smått självgod sådär.

ETT LITET PAUS MEDDELANDE!
allt som skrivs i bloggen skrivs med kärlek
hoppas jenne förstår det också, men känner henne
tillräckligt bra för att veta att hon ser igenom mitt
skitsnack och förstår att mycket skrivs med en stor
gnutta ironi. Så om en läsare vid namn Jojo skulle läsa,
DU BEHÖVER INTE VARA OROLIG! detta är endast menat
som en hyllning och underhållning. Men tack för att du bryr dig :)


Välkommna tillbaka. Så var va jag.

Jo Jenne är en väldigt kreativ människa som gillar att rita, sjunga, klippa hår, sminka. Ja typ allt som har nånting med att hon ska skapa nånting. Jag vet om detta för att jag är nog det störta offret för Jennes "Kreativitet"
Här kommer några exempel på saker.

Mitt hår - done by Jenne
Kläder - utvalt av Jenne
Skor - till viss del valt av Jenne
Accesoarer - picked by Jenne

Ni kanske förstår temat, jag är en fullskalig produkt av Jenne, det borde stå en stor skylt i pannan på mig
MADE BY JENNIFER STÅLHULT!

(Fast va ju mamma och pappa som gjorde mig men ni förstår vad jag menar!)

Det jag vill komma fram till att det jag måste handskas med varje dag är ett fullskaligt modelejon som har full koll, men går ändå sin helt egna väg och har ett enormt intresse för just KLÄDER!
Eller nej det är en enorm underdrift, kvinnan är besatt!

Är alltid något nytt som gäller för stunden och är alltid svårt för henne att hålla koll på pengarna när hon måste gå förbi en affär bara för att komma till busset eller tåget. Hon lever i en daglig kamp mot tyger ihopsydda av några 10 åringar i Taiwan eller Kina.

Är för komplext detta problem för att försöka förklara det så har satt ihop en liten historia för att försöka demonstrera detta.





Som ni förstår har denna kvinna nästan ett sjukligt kärleksförhållande till sina kläder och ibland är man nästan lite rädd att hon ska lämna än för nått gina tricot linne och rymma iväg till nått litet näste i skogen där hon bara kan gå runt i sina kläder och hela dagarna byta och byta och byta kläder tills hon inser att hon inte har nått mer att byta till och måste ge sig tillbaka till civilisation för att hitta nya klädesplagg att använda!

Jenne, vi finns här för dig. Även om dom hämtar dig med tvångströja och när vi ska hälsa på dig på dårhuset så så kan du inte säga särskillt mycket för att du har så mycket mediciner i kroppen så lovar vi att älska dig precis för den du är, du har mitt ord!

Så för att sammanfatta det hela...jag låter mig stylas av en möjligtvis besatt kvinna, hennes namn är Jennifer och hon ser ut nånting såhär (Försökte hitta så många olika sorters bilder som möjligt bara för att ni ska känna igen henne med olika sorters humör och utseenden):




Min analys lyder:

En mer kreativ människa går inte att hitta och är glad att hon orkar lägga så mycket kreativitet på ett sånt vrak som mig, visst jag kanske får leva med att jag har ett klädpsyko som vän, men hon är MITT klädpsyko och utan henne skulle min klädstil va kvar i årskurs 9 och det va inte att leka med ska ni veta.

Tack för att du är min vän ditt psyko och känns skönt att vi kan dela allt, till och med toabesöken..



I LOVE YOU!






Min humor.

Två muffins satt i en ugn.

Helt plötsligt vänder sig den ena och säger: Åh gud vad varmt det är här inne!

Då säger den andra: AAAAHHHH EN TALANDE MUFFIN!


En dag i stan, precis som alla andra.

Ja man va ju inte ensam i stan idag direkt och inte på systemet heller, va jag, Karro, Carre, Linda och 100.000 andra människor som gjorde precis samma sak som vi. Nämligen kolla runt och åt lunch i gamla stan, sedan vandrade vi på drottninggatan och bad vilt främmande människor ta kort på oss som om vi vore turister fast med en väldigt bred stockholmska? weird! men vi lyckades med att nån blunda på varje kort så de enda nytta vi hade av dom korten va att skratta åt dom.

men men, vi vandrade vidare in på innerstan och kollade runt i affärer och fick med oss lite snygga kläder från cubus och jag köpte även en tröja utan hjälp av min personliga stylist (något stolt) fick dock hjälp av tre andra modekunniga divor som också brukar ha en åsikt om vad jag har på mig. Jag lever ett rätt bra liv, alla bara säger åt mig vad jag ska göra så jag slipper använda min dysfunktionella hjärna. Lifes good!

Nu är vi hemma och husets chef/kock har precis dukat fram bröd och tzatsiki åt oss så nu kan jag lugnt och stilla ägna mig åt mitt andra jobb...bloggen.

Ikväll blir det melodifestivalen mys med Barren och Karren, då ska vi hissa och dissa alla artister och troligtvis lägga lite elaka kommentarer om Marie Serneholts halvadana prestationer som programledare, men en eloge för att hon försöker iallafall.


Tack för en underbar dag och den är inte ens slut än!

Nu blir det myselimysmys!

Och imorrn blir det ett inlägg om stålull.

Då va det dags igen.

Jaha då va man tillbaka i bloggträsket, SOM ALLA ANDRA! men men kanske kan toppa förra bloggen och kanske fixa typ 8 läsare om dan denna gången eller något sånt, då har jag ju iallfall dubblat antalet läsare...man är ju ingen Kenza eller blondinbella men 8 är ju en början så det får vara målet denna månaden. Det kommer en rapport i slutet på varje månad. Eller kanske inte ska lova det men ska försöka.

Ska passa på att tacka Jennifer Stålull för desigen på bloggen, hade gjort det bättre själv men lät henne göra det bara för att vara snäll och låta hennes konstnärs/art director drömmar leva vidare.
Nej men skämt å sido, en grymt snygg blogg som förhoppningsvis då kan ge mig 8 läsare.

Jag lovade att tillägna första inlägget till Stålull men skulle ju va lite konstigt att börja en helt ny blogg med ett inlägg om någon helt okänd...hon är ju inte helt okänd för mig men kanske för er 8 random läsare så börjar med en presentation av mig själv och det andra inlägget får bli om stålull, deal? good.



Ja det här är jag, snyggare än såhär blir jag nog inte, ett av mina glory moments så att säga.
Jag jobbar med kaffe, spelar innebandy, har några få vänner som för det mesta står ut att umgås med mig, men jag älskar dom över allt annat. Jag är lite små dysse så några småfel får ni räkna med här och där, nej nu börjar det bli för mycket info, får räcka där tror jag. Resten får ni kanske 8 som följer bloggen räkna ut själva.

Så som sagt, imorrn eller söndag blir det hedersfulla inlägget ett inlägg om varför fan jag är kompis med Jennifer Stålhult (Stålull) Kommer bli en djupgående analys, belive me!

Tack för mig så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0